Schoolplein Aloysiusschool Overveen

Schoolplein Aloysiusschool Overveen

Schoolplein Aloysiusschool Overveen
Schoolplein Aloysiusschool Overveen
Next
prev

Schoolplein Aloysiusschool Overveen

Op de Aloysiusschool in Overveen hebben wij het schoolplein gerenoveerd.

In samenspraak met de school werden een nieuw ontwerp voor het schoolplein gemaakt. De zandbak werd naar een zonnigere plek op het plein verplaatst en de vrijgekomen ruimte werd benut voor een mooi onderhoudsarm combinatietoestel voor de midden- en bovenbouw. Bij de zandbak werd een speelhuisje geplaatst voor de kinderen van de onderbouw. Er werd extra speelruimte gevonden door de randen van het plein te voorzien van bestrating.

Op de speelplek werden door BeeBop de onderstaande producten toegepast.

Details

Type project
Speeltoestellen
Categorie
Locatie
Aloysiusschool Overveen
Opdrachtgever
Stichting De la salle
Opleverdatum
Augustus 2014
Gebruikte producten
Maatwerk
Nee