Over ons

BEEBOP zorgt voor plezier in het straatbeeld

BEEBOP is een dynamisch bedrijf dat speeltoestellen, skate-elementen, sporttoestellen, jongerenontmoetingsplekken, straat- en parkmeubilair, hekwerken en valdempende ondergronden voor de openbare ruimte en schoolpleinen levert, plaatst en onderhoudt. Onze producten leveren wij in een standaard programma, maar ook de realisatie van uw eigen ontwerpen zien wij als een uitdaging en behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn wij u graag behulpzaam met het adviseren, ontwerpen en budgetteren van uw projecten.

Al bijna 25 jaar hebben wij door heel Nederland projecten gerealiseerd voor gemeentes, scholen, kinderopvangcentra, de zorgsector, campings, restaurants en speeltuinverenigingen. Deze doelgroepen stellen hoge eisen aan veiligheid, duurzaamheid en het onderhoudsarm zijn van de producten. Deze eisen staan bij ons hoog in het vaandel. Elk product dat wij leveren voldoet aan al die criteria en aan alle wettelijke veiligheidsnormen. Daarbij vergeten wij onze doelstelling nooit. En dat is dat wij ons uiterste best doen om niet te hoeven inleveren op speelplezier en gebruiksgemak.

BEEBOP

BEEBOP geeft ook de nazorg en verzorgt het onderhoud

Naast het leveren van onze producten kunnen wij ook het onderhoud, het verplaatsen van speeltoestellen, reparaties en inspecties voor u verzorgen. Omdat we perfect op de hoogte zijn van de wettelijke eisen kunt u er van op aan dat alles deskundig gebeurt en onze speeltoestellen de maximale veiligheid bieden.

BEEBOP gelooft in korte lijnen

Wij zijn graag van planvorming tot en met de uitvoering bij uw project betrokken. Om dit traject te versoepelen garanderen wij dat u bij ons altijd één aanspreekpunt heeft. Deze korte lijn heeft als groot voordeel dat de door u geformuleerde uitgangspunten door ons worden bewaakt. De kans op fouten door bijvoorbeeld te weinig of miscommunicatie wordt op deze manier tot een minimum beperkt. Door alles in één hand te houden nemen wij veel zorgen bij u weg!

BEEBOP staat voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs

BEEBOP werkt nauw samen met gerenommeerde fabrikanten die ieder hun eigen specifieke kwaliteiten hebben. De één is gespecialiseerd in houtbewerking en een ander in metaalbewerking. Door het bundelen van deze kwaliteiten kunnen wij voor ieder project de juiste producten tegen betaalbare prijzen leveren.

BEEBOP heeft altijd ruime keuze

Het ruime assortiment biedt voor iedere doelgroep vele mogelijkheden. Ook in de materiaalsoorten heeft u ruime keuze. In onze producten maken wij gebruik van diverse materiaalsoorten zoals staal, aluminium, kunststofrecycling en hout.