Openbare ruimte

BeeBop heeft een  uitgebreid assortiment speeltoestellen, sportcourts, hekwerken, straat- en parkmeubilair voor de openbare ruimte. Naast een standaard programma realiseren wij met net zo veel plezier uw eigen ontwerpen.

Niet alleen voor het leveren, plaatsen en onderhouden van producten kunt u bij ons terecht. Als specialist in het inrichten van openbare ruimte adviseren wij u ook graag bij uw ontwerp.

Producten voor Openbare ruimte Download de brochure

Overige categorieën

Naast producten voor openbare ruimte heeft BeeBop een uitgebreid assortiment met producten voor de woningbouw, onderwijs en de recreatiesector.

Woningbouw

BeeBop levert en plaatst hekwerken en aanverwante producten voor het verfraaien van de woning en zijn directe omgeving.

Naast onze standaard producten kunnen wij aan u maatwerk te leveren.

Onderwijs

Buiten spelen op het schoolplein is leuk en belangrijk voor kinderen. Samen met u richten wij het schoolplein zodanig in dat de kinderen er jarenlang speelplezier aan beleven. Wij leveren niet alleen de toestellen, maar kunnen ook het ontwerp en de gehele uitvoering verzorgen.

Recreatie

Een bungalowpark, een minicamping of een uitspanning, voor ieder bedrijf in de recreatiesector kunnen de juiste producten leveren. In ons programma vindt u onder andere sport- en speeltoestellen, zitbanken en hekwerken. Ook voor een maatwerkoplossing kunt u bij ons terecht.