Informatie plaatsingskosten

Uitgangspunten

Genoemde plaatsingskosten zijn een richtprijs. Een exacte prijsopgave kunnen wij voor jou maken na een bezoek aan de locatie van het project.

Het genoemde tarief is gebaseerd op een goed graafbare grondgesteldheid zonder obstakels in de grond zoals wortels, leidingen, kabels en puin. Verder gaan wij ervan uit dat de ondergrond vrij is van materialen als grind, boomschors en grote stenen/tegels. Het herstraten van bestrating na plaatsing van de producten is niet in onze plaatsingskosten begrepen. Uitkomende materialen, zoals puin en grond, blijven eigendom van de opdrachtgever en worden door ons niet afgevoerd. Eventueel kunnen wij het herstraten en afvoeren van uitkomende materialen tegen een meerprijs voor jou verzorgen.

De kosten van een KLIC-melding zijn niet in de plaatsingskosten opgenomen en worden aanvullend berekend. Met een KLIC-melding worden de ondergrondse kabels en leidingen in kaart gebracht om schade door graafwerkzaamheden te voorkomen.

De montageplek moet bereikbaar zijn voor een minishovel. Is dit niet mogelijk dan zoeken wij samen met jullie naar een andere oplossing. Deze oplossing kan extra kosten geven.

Plaatsing betonnen tafeltennistafels

Bezorging en plaatsing van de tafeltennistafels gebeurt met een vrachtwagen voorzien van laad-loskraan. Deze kraan heeft een reikwijdte van 5 meter, hierna wordt de tafel met een palletwagen verder gerold. Dit kan alleen over vlak verhard terrein zonder hindernissen. Ook dient hierbij hulp aanwezig te zijn.
Is het niet mogelijk is om de tafel op zijn eindbestemming te krijgen dan wordt de tafel zo dicht mogelijk geleverd bij de plek waar de tafeltennistafel had moeten komen te staan.