Plaatsingskosten

Plaatsingstarief bij bestelling van één product
Voor de kosten van plaatsing geldt een minimumtarief van Euro 425,00 exclusief 21% BTW. Dit tarief is de som van de voorrijkosten en de plaatsingskosten van het product. Als het plaatsingstarief van een enkel product hoger is dan Euro 425,00 betaalt u geen voorrijkosten. U het plaatsingstarief in de tabel aanhouden. Het plaatsingstarief is slechts een indicatie.

Plaatsingstarief bij bestelling van meerdere producten
Bestelt u meerdere producten die samen een plaatsingstarief hoger dan Euro 425,00 geven dan vervallen de voorrijkosten. U kunt dan het plaatsingstarief in de tabel aanhouden. Het plaatsingstarief is slechts een indicatie.

Uitgangspunten berekening plaatsing
Plaatsingskosten zijn afhankelijk van grondgesteldheid, bereikbaarheid van de montageplek e.d. Het genoemde tarief is gebaseerd op een goed graafbare grondgesteldheid zonder obstakels in de grond zoals wortels, leidingen, kabels en puin.
Bij plaatsing van speel- en sporttoestellen dient de ondergrond vrijgemaakt te zijn van materialen zoals gras, grind, boomschors en stenen.

Het ontstraten, herstraten en afvoeren van vrijkomende grond/materialen is niet in onze prijs opgenomen. De montageplek dient bereikbaar te zijn voor een kleine vrachtauto.
Uitkomende materialen blijven eigendom van de opdrachtgever en worden door ons niet afgevoerd.
Een exacte prijsopgave kunnen wij u doen na een bezoek aan de locatie van het project.

Plaatsing betonnen tafeltennistafels
Bezorging en plaatsing van de tafeltennistafels gebeurt met een vrachtwagen voorzien van laad-loskraan. Deze kraan heeft een reikwijdte van 5 meter, hierna wordt de tafel met een palletwagen verder gerold. Dit kan alleen over vlak verhard terrein zonder hindernissen. Ook dient hierbij hulp aanwezig te zijn.
Wanneer het niet mogelijk is om de tafel op zijn plek te krijgen, omdat u niet de vereiste ruimte heeft naar de plek toe, krijgt u de tafel geleverd op een plek zo dicht mogelijk bij de plek waar hij moet staan.