Plaatsingskosten

Uitgangspunten berekening plaatsing
Genoemde plaatsingskosten zijn een richtprijs. De definitieve prijs is afhankelijk van grondgesteldheid, bereikbaarheid van de montageplek e.d. Het genoemde tarief is gebaseerd op een goed graafbare grondgesteldheid zonder obstakels in de grond zoals wortels, leidingen, kabels en puin.
Bij plaatsing van speel- en sporttoestellen dient de ondergrond vrijgemaakt te zijn van materialen zoals gras, grind, boomschors en stenen.

De kosten van een Klic melding zijn niet in de plaatsingskosten begrepen en worden aanvullend berekend. Met een Klic melding worden de ondergrondse kabels en leidingen in kaart gebracht om schade door graafwerkzaamheden te voorkomen.

Het ontstraten, herstraten en afvoeren van vrijkomende grond/materialen is niet in onze prijs opgenomen. De montageplek dient bereikbaar te zijn voor een kleine vrachtauto.
Uitkomende materialen blijven eigendom van de opdrachtgever en worden door ons niet afgevoerd.
Een exacte prijsopgave kunnen wij u doen na een bezoek aan de locatie van het project.

Plaatsing betonnen tafeltennistafels
Bezorging en plaatsing van de tafeltennistafels gebeurt met een vrachtwagen voorzien van laad-loskraan. Deze kraan heeft een reikwijdte van 5 meter, hierna wordt de tafel met een palletwagen verder gerold. Dit kan alleen over vlak verhard terrein zonder hindernissen. Ook dient hierbij hulp aanwezig te zijn.
Wanneer het niet mogelijk is om de tafel op zijn plek te krijgen, omdat u niet de vereiste ruimte heeft naar de plek toe, krijgt u de tafel geleverd op een plek zo dicht mogelijk bij de plek waar hij moet staan.