Recreatie

Een grote sportplek bij een bungalowpark of een klein speelplekje bij een uitspanning, beide plekken richten wij met evenveel liefde in. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing.

In ons productenprogramma vindt u onder andere standaard sport- en speeltoestellen, zitbanken en hekwerken. Op zoek naar maatwerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Producten voor Recreatie

Overige categorieƫn

Naast producten voor de recreatiesector heeft BeeBop een uitgebreid assortiment met producten voor de openbare ruimte, onderwijs en de woningbouw.

Woningbouw

BeeBop levert en plaatst hekwerken en aanverwante producten voor het verfraaien van de woning en zijn directe omgeving.

Naast onze standaard producten kunnen wij aan u maatwerk te leveren.

Openbare ruimte

BeeBop heeft een uitgebreid assortiment speeltoestellen, sportcourts, hekwerken, straat- en parkmeubilair voor de openbare ruimte. Naast ons standaard programma realiseren wij met net zo veel plezier uw eigen ontwerpen.

Onderwijs

Buiten spelen op het schoolplein is leuk en belangrijk voor kinderen. Samen met u richten wij het schoolplein zodanig in dat de kinderen er jarenlang speelplezier aan beleven. Wij leveren niet alleen de toestellen, maar kunnen ook het ontwerp en de gehele uitvoering verzorgen.