Onderwijs

Buiten spelen op het schoolplein is leuk en belangrijk voor kinderen. Het voorkomt overgewicht en er ontstaat interactie met de fysieke en sociale omgeving. Al spelend ontdekt het kind de eigenschappen van materialen, kleuren en structuur. Bovendien wordt door spelen de ontplooiing van sociale, cognitieve en motorische vaardigheden van het kind vrijer. BeeBop heeft een groot assortiment inrichtingsmaterialen om samen met u het schoolplein zodanig in te richten dat de kinderen er jarenlang speelplezier aan beleven. Ook kunnen wij het ontwerp en de gehele uitvoering voor u verzorgen.

Producten voor Onderwijs Download de brochure

Overige categorie├źn

Naast producten voor het onderwijs heeft BeeBop een uitgebreid assortiment met producten voor de woningbouw, onderwijs en de recreatiesector.

Woningbouw

BeeBop levert en plaatst hekwerken en aanverwante producten voor het verfraaien van de woning en zijn directe omgeving.

Naast onze standaard producten kunnen wij aan u maatwerk te leveren.

Openbare ruimte

BeeBop heeft een uitgebreid assortiment speeltoestellen, sportcourts, hekwerken, straat- en parkmeubilair voor de openbare ruimte. Naast ons standaard programma realiseren wij met net zo veel plezier uw eigen ontwerpen.

Recreatie

Een bungalowpark, een minicamping of een uitspanning, voor ieder bedrijf in de recreatiesector kunnen de juiste producten leveren. In ons programma vindt u onder andere sport- en speeltoestellen, zitbanken en hekwerken. Ook voor een maatwerkoplossing kunt u bij ons terecht.