Hekwerk verpleegtehuis De Werf – Amsterdam

Hekwerk verpleegtehuis De Werf – Amsterdam

Hekwerk verpleegtehuis De Werf – Amsterdam
hekwerk verpleegtehuis De Werf Amsterdam
Spijlenhekwerk op muur
Next
prev
Hekwerk verpleegtehuis De Werf – Amsterdam
hekwerk verpleegtehuis De Werf Amsterdam
Spijlenhekwerk op muur
Next
prev

Hekwerk verpleegtehuis De Werf – Amsterdam

Voor zorginstelling Amsta vervingen wij het hekwerk rond het verpleegtehuis De Werf in Amsterdam. Op de voetmuur was een laag buizenhekwerk aangebracht dat niet meer voldeed. De vraag van Amsta was een hekwerk met een vriendelijke en transparante uitstraling met voldoende hoogte om te voorkomen dat niet-bewoners de tuin bezoeken.

In samenspraak met Amsta ontwikkelden wij een spijlenhekwerk dat aan deze wensen voldeed door het toepassen van spijlen en kokers met geringe afmetingen en een relatief grote afstand van de spijlen. Op deze manier werd vermeden dat het hekwerk een industriële uitstraling kreeg. De hekwerken zijn gepoedercoat in de kleur zwart. Deze kleur geven de hekwerken een stijlvolle uitstraling.

Details

Type project
Hekwerk
Categorie
Maatwerk
Ja