Herinrichting schoolplein CBS Tabitha

Natuurlijke speelcombinatie op schoolplein
Robinia speeltoestel op schoolplein
Bewegend leren op schoolplein
Natuurlijk zitelement op schoolplein balanceren
Natuurlijk zitelement en balanceren op schoolplein
Zitplek rond boom op schoolplein

Graag maken wij voor jou een pasklare en vrijblijvende offerte

Voor het schoolplein van CBS Tabitha hebben wij een ontwerp gemaakt voor de herinrichting van het schoolplein en de inrichtingselementen geleverd. Het doel was om het plein een natuurlijkere en minder grijze uitstraling te geven en bewegend leren een plek te geven. Daarom is, vanwege de grillige vormen en de lange levensduur, gekozen voor Robinia hout. Aan de randen van het plein werden de borders vergroot en het groene kunstgras op het plein breekt het grijs van de tegels.

De pannakooi is multifunctioneel, naast voetballen is deze geschikt als buitenklas en kan voor bewegend leren gebruikt worden als mogelijkheid voor reken- en taalestafette. Het al aanwezige duikelrek kreeg een nieuwe plek, waarbij in het vernieuwde kunstgras een hinkelbaan werd gesneden. Om deze hinkelbaan extra geschikt te maken voor bewegend leren werd de hinkelbaan uitgebreid met een plus-, min- enĀ  keerteken en een gedeeld door teken.

Rond de twee mooie bomen werd een attractief balanceer- zitstructuur geplaatst. Deze structuur laat veel vrijheid voor de kinderen om het gebruik in te vullen. Door de lengte van de structuur kan deze dienst doen als buitenklas.

De speelcombinatie is aantrekkelijk voor een grote leeftijdsgroep.