Woningbouw

Een thuis gevoel wordt niet alleen gecreƫerd door een aantrekkelijke woning. Ook de directe omgeving rond de woning draagt hier aan bij. Zo zorgt een mooi hekwerk voor afbakening en vormt het een visitekaartje van de bewoner.

Wij leveren en plaatsen hekwerken en aanverwante producten voor op en rond de woning. Naast onze standaard producten zijn wij in staat om maatwerk te leveren.

Producten voor Woningbouw

Overige categorieƫn

Naast producten voor de woningbouw heeft BeeBop een uitgebreid assortiment met producten voor de openbare ruimte, onderwijs en de recreatiesector.

Openbare ruimte

BeeBop heeft een uitgebreid assortiment speeltoestellen, sportcourts, hekwerken, straat- en parkmeubilair voor de openbare ruimte. Naast ons standaard programma realiseren wij met net zo veel plezier uw eigen ontwerpen.

Onderwijs

Buiten spelen op het schoolplein is leuk en belangrijk voor kinderen. Samen met u richten wij het schoolplein zodanig in dat de kinderen er jarenlang speelplezier aan beleven. Wij leveren niet alleen de toestellen, maar kunnen ook het ontwerp en de gehele uitvoering verzorgen.

Recreatie

Een bungalowpark, een minicamping of een uitspanning, voor ieder bedrijf in de recreatiesector kunnen de juiste producten leveren. In ons programma vindt u onder andere sport- en speeltoestellen, zitbanken en hekwerken. Ook voor een maatwerkoplossing kunt u bij ons terecht.