Proeflokaal ’t Bregje

Proeflokaal ’t Bregje

Proeflokaal ’t Bregje
Next
prev
Proeflokaal ’t Bregje
Next
prev

Proeflokaal ’t Bregje

Proeflokaal ’t Bregje is een gezellig restaurant in de bossen gelegen aan de doorgaande weg tussen Oosterhout en Breda.

Om aan de bezoekende kinderen meer vertier te bieden heeft ’t Bregje geïnvesteerd in een grote speelcombinatie van Robinia hout. Deze combinatie is gebaseerd op een standaard speeltoestel van ons waar een dak aan werd toegevoegd. Verder werd de opstelling van het toestel veranderd, zodat deze op de langgerekte speelplek en tussen de bomen past.

De speelcombinatie is goed te zien vanaf de weg en vormt een extra trigger om het restaurant te gaan bezoeken.

 

 

Details

Type project
Speeltoestellen
Categorie
Locatie
Oosterhout
Gebruikte producten
Maatwerk
Nee