Water- en zandspeelplaats Restaurant Tante Stoof

Waterspeelplaats en zandspeelplaats voor horeca en recreatie

Graag maken wij voor jou een pasklare en vrijblijvende offerte

Restaurant Tante Stoof ligt naast het mooie Vakantiepark Hellendoorn en heeft een daarom een horecafunctie voor de gasten van het vakantiepark. Maar het restaurant wordt ook veel bezocht door passerende fietsers en inwoners van het nabij gelegen Hellendoorn.

Hoewel het restaurant al buiten over een uitgebreide speelplek beschikt wilden zij voor de kinderen extra speelmogelijkheden bieden. Besloten werd om te investeren in een water- en zandspeelplaats. Samen met de eigenaar maakten wij een mooi ontwerp en leverden de inrichting hiervoor. Een waterspeelplaats met goten en een pomp staat centraal. Hieromheen plaatsten wij een modderkeuken en een speelhuisje met loket dat dienst doet als winkeltje. De structuur met afgevlakte planken en de lage verticale stammetjes zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden om op te zitten, balanceren en taartjes op te bakken. Het wandje van palissadepaaltjes is een leuk verstopplek en geeft beschutting.

Intussen worden er niet alleen in het restaurant maaltijden geserveerd, maar zijn er op de nieuwe speelplaats tal van bakcreaties van de jongste gasten te bewonderen!